ΓΔΑΕΕ – Ναύαρχος Κυριακίδης: «Εγώ ουδέποτε πλαστογράφησα!»

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Με μια λιγόλογη και λιτή φράση ο Ναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης σχολιάζει μέσω του Armynow.gr την αντικατάστασή του από τη ΓΔΑΕΕ.

Έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις έχουν φέρει στο χώρο και τους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) με την αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή Αντιναυάρχου ε.α. Κυριάκου Κυριακίδη και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Αντιστράτηγου ε.α. Δημητρίου Μπαλαφούτη, στις οποίες αναφέρθηκε εκτενώς σήμερα το armynow.gr και υπόσχεται να επανέλθει.

Όπως είχαμε αναφέρει στο σημερινό δημοσίευμα το Armynow.gr οι αλλαγές στη Διοίκηση της ΓΔΑΕΕ ήταν εκτός από εσπευσμένες – η θητεία και των δύο στελεχών έληγε το Μάρτιο του 2020 – και επιβεβλημένες από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να προωθηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα τα ζητήματα των εξοπλιστικών στις Ένοπλες Δυνάμεις που «τρέχουν» αυτή την περίοδο.

Μετά από επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα Armynow.gr ο Αντιναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης και σχολιάζοντας τα όσα γράψαμε μας είπε λιτά και κατηγορηματικά: «Εγώ ουδέποτε πλαστογράφησα!» Όταν τον ρωτήσαμε τι ακριβώς ήθελε να πει προτίμησε να μη σχολιάσει τίποτα περισσότερο.

Προφανώς υποθέτουμε ότι θέλησε με αυτή και μόνο τη φράση να στείλει συγκεκριμένο μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, που είναι το Μαξίμου και κατ’ επέκταση και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σίγουρα η δήλωση αυτή που επέλεξε να κάνει στο Armynow.gr ο Ναύαρχος Κυριακίδης θα συζητηθεί έντονα και θα δημιουργήσει κλίμα, που ελπίζουμε να μην επηρεάσει τις ΕΔ και τις ανάγκες τους.

armynow.gr google news

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ