ΓΔΑΕΕ: Σειρά επισκέψεων Γάλλων, Γερμανών και Ολλανδών για τα εξοπλιστικά

ΕΘΝΙΚΗ-ΑΜΥΝΑ

Το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ για τις Ένοπλες Δυνάμεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση και όπως διαρρέει θα φτάσει και τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ όπως ήταν φυσικό έχει δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον αμυντικών εταιρειών.

Έτσι στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) από χθες έχουν πιάσει σειρά για συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή της, Απτχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο.

Έτσι χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Απτχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α.), με Ολλανδική αντιπροσωπία της Nederlandse Industrie voor Difensie en Veiligheid (NIDV), με επικεφαλής τον Διευθυντή Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της NIDV, κ. ΡeterHuisintVelt και δύο στελέχη της, κατόπιν αιτήματος τους.

Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν επίσης, εκπρόσωποι των εταιριών DAEDALUSAviationGroup, DAMENSHIPYARDS, ILIAS και ARATOSGroup.

Σήμερα, ο Γενικός Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ συναντήθηκε, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Dr Rolf WIRTZ και τον Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πωλήσεων κ. Joachim SCHOENFELD, της εταιρίας THYSSENKRUPP MARINE SYSTEMS.

Ακόμα συναντήθηκε με εκπροσώπους της εταιρείας NavalGroup στην Ελλάδα, αλλά και με εκπρόσωπο της εταιρίας MITILINEOS, κατόπιν αιτημάτων τους.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ