ΓΔΑΕΕ: Ο Ταξίαρχος Παπαδάκης που «έκαψε» τον Καμμένο το πρόσωπο έκπληξη!

ΥΠΕΘΑ

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε το σημερινό ρεπορτάζ του Armynow.gr για τα όσα συμβαίνουν στην Γενική Διεύθυνση Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ).

Το πρόσωπο έκπληξη που αναφέρονταν στο σημερινό ρεπορτάζ ο οποίος θα αναλάβει, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή και το οποίο γνώριζε από την αρχή η ιστοσελίδα μας αλλά σεβαστήκαμε την πηγή μας πριν «τραγουδήσουν» άλλοι, θα είναι ο Υποστράτηγος (ε.α.) Μισαήλ Παπαδάκης με τον οποίο είχε έρθει σε ανοιχτή κόντρα και επεισόδιο με τον ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε σημείου «διαπληκτισμού».

Γεγονός που είχε αποκαλυφθεί το Νοέμβριο του 2017 και αφού είχαν περάσει περίπου τρεις μήνες.

Τελικά το Μάρτιο του 2018 ο Ταξίαρχος Μισαήλ Παπαδάκης είχε αποστρατευθεί, από το ΑΑΣ  προκαλώντας τότε τις οξυμένες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων.

Ο λόγος της κόντρας αφορούσε την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία και το ρόλο του «μεσάζοντα» Β. Παπαδόπουλου το οποίο αποτέλεσε από τα πρώτα σοβαρά πλήγματα στον ίδιο τον Καμμένο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με μεγάλες πολιτικές προεκτάσεις.

Έτσι η επιλογή του Μαξίμου να τοποθετήσει τον Υποστράτηγος (ε.α.) Παπαδάκη στη ΓΔΑΕΕ, εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ καλός γνώστης των εξοπλιστικών, καθώς κατείχε σημαντική θέση στη  Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και κύριων Συμβάσεων, προφανώς στέλνει και το δικό της πολιτικό μήνυμα.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αφού τελειώσουν όλες οι νομικές διαδικασίες και πέσουν οι τόνοι, το δίδυμο Λάγιος και Παπαδάκης θα ανακοινωθούν και επίσημα. Το σημαντικότερο είναι ότι  θα πρέπει να πιάσουν άμεσα δουλειά και καλό θα ήταν να υπάρξει καλή συνεργασία ώστε να προωθηθούν τα εξοπλιστικά προγράμματα που ήδη «τρέχουν» και τα οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις τα περιμένουν πως και πως και να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες.

Να συμπληρώσουμε εδώ και τη σημερινή αντίδραση στο Armynow.gr  του Ναύαρχου Κυριακίδη ο οποίος από σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ΓΔΑΕΕ και σε επικοινωνία που είχε με το Armynow.gr  και σχολιάζοντας τα όσα γράψαμε μας είπε λιτά και κατηγορηματικά: «Εγώ ουδέποτε πλαστογράφησα!». Στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε αποδέκτες που γνωρίζουν και καταλαβαίνουν.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ