ΓΕΕΘΑ: Υπογράφτηκε το Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Αρμενίας 2020

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΣΣ 2020

Υπεγράφη το Πρόγραμμα Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδας – Αρμενίας για το έτος 2020 την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, Αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Ναούμ ΠΝ και της πλευράς της Αρμενίας ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Αμύνης, κ. Λεβόν Γκριγκόρι Αϊβαζιάν (Levon Grigori Ayvazyan).

Το υπόψη πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές κοινές δραστηριότητες στον τομέα της επιχειρησιακής και της ατομικής εκπαίδευσης.

Υπογραφή Προγράμματος Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου

Την ίδια ημέρα υπεγράφη το Πρόγραμμα Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου για το έτος 2020. Επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς ήταν ο Υποναύαρχος Δημήτριος Καβουλάκος ΠΝ, Διευθυντής Στρατηγικής – Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, της πλευράς της Αρμενίας ο κ. Λεβόν Γκριγκόρι Αϊβαζιάν (Levon Grigori Ayvazyan), Διευθυντής της Διευθύνσεως Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Αμύνης, ενώ της Κυπριακής ο Τχης (ΠΖ) Χρυσός Κουλλουπάς, Επιτελής του Τμήματος Αμυντικής Διπλωματίας και Διεθνών
Σχέσεων του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, σχετικά με τις προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Καυκάσου.

ΠΣΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ - ΑΡΜΕΝΙΑΣ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ