ΓΕΣ: Τι προτάσεις συζήτησαν οι Διοικητές Μονάδων στο 3ο Συμβούλιο;

Το 3ο Συμβούλιο Διοικητών Μονάδων πραγματοποιήθηκε, στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.
 
«Η βελτίωση παροχών υγείας από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών για την καλύτερη εξυπηρέτηση στέγασης στα Στρατιωτικά Οικήματα, αναβάθμιση των παροχών των στρατιωτικών πρατηρίων, χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας κ.α.».
Τα παραπάνω ήταν ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο 3ο Συμβούλιο Διοικητών Μονάδων η λειτουργία του οποίου καθιερώθηκε από το ΓΕΣ το έτος 2017 στο πλαίσιο σειράς δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε μονάδες και προσωπικό.
Οπως υπενθυμίζει το ΓΕΣ και στην ανακοίνωση: «Συγκροτείται περιοδικά σε επίπεδο Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων – Σχηματισμών και ΓΕΣ, με σκοπό την ανάδειξη από τους Διοικητές καινοτόμων ιδεών, προτάσεων και προβληματισμών επί θεμάτων που αφορούν στην βελτίωση της λειτουργίας των Μονάδων και της καθημερινότητας του προσωπικού.
Στη σύσκεψη απεύθυνε χαιρετισμό ο Επιτελάρχης ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.
Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Συμβούλιο Διοικητών Μονάδων:3ο Συμβουλίου Διοικητών Μονάδων ΓΕΣ3ο Συμβουλίου Διοικητών Μονάδων ΓΕΣ3ο Συμβουλίου Διοικητών Μονάδων ΓΕΣ3ο Συμβουλίου Διοικητών Μονάδων ΓΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ