ΓΕΣ: Χιλιάδες αρβύλες θα χορηγηθούν στο Δ' Σώμα Στρατού! – ΕΓΓΡΑΦΟ

Το ΓΕΣ χορηγεί χιλιάδες ζευγάρια αρβύλες στο Δ’ Σώμα Στρατού. Διαβάστε ποιες μονάδες θα πάρουν και ποια σώματα θα ακολουθήσουν μετά.
 
 
Έτος Μέριμνας προσωπικού φέτος και με απόφαση του ΓΕΣ πρόκειται να χορηγηθούν μέσα στο Νοέμβριο αρβύλες στα στελέχη που υπηρετούν στο Δ’ Σώμα Στρατού και πιο συγκεκριμένα στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε το Armynow.net η εντολή στάλθηκε στις 2 Νοεμβρίου και πρόκειται να υλοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την απόφαση πρόκειται να χορηγηθούν στα στελέχη του Δ’ Σώματος Στρατού  10.468 ζεύγη αρβυλών.

Η εντολή που έλαβε το 2ο ΤΥΛ είναι σαφής και η χορήγηση των αρβυλών θα αρχίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το μέτρο χορήγησης αρβυλών δεν θα σταματήσει εδώ, θα συνεχιστεί και στην ΑΣΔΕΝ όπου αναμένεται να πάρουν άρβυλα μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ σε άλλους σχηματισμούς η χορήγηση θα γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.
Η χορήγηση των αρβυλών στα στελέχη ενός τόσο μάχιμου Σώματος όπως είναι το Δ’ Σώμα Στρατού είναι μια ανάγκη που γίνεται πράξη σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη καθώς τα οικονομικά των επιτελείων είναι περιορισμένα.
Να σημειωθεί ότι επανειλημμένα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής με προσωπικές ενέργειες, κάνοντας άοκνες προσπάθειες επίλυσε τα όποια προβλήματα εμπόδιζαν όλο το προηγούμενο διάστημα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη χορήγηση των αρβυλών.
Και όπως φαίνεται και στην πράξη, οι ανάγκες από το ΓΕΣ σε καμία περίπτωση δεν παραμελούνται καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την αξία των αρβυλών στην καθημερινή μάχη που δίνουν τα στελέχη. Οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν και έχουν διαμορφωθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια κάνουν υποχρεωτικό τα πράγματα να γίνονται με συγκεκριμένη σειρά ώστε  οι προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα, προκειμένου η καθημερινότητα των στελεχών να γίνεται καλύτερη και να μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα.
 
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ