Γιώργος Μαργαρίτης: Η ανάρτηση που συγκίνησε το διαδίκτυο

Ο Επίλαρχος των Τεθωρακισμένων Γιώργος Μαργαρίτης και πρωταθλητής του bodybuilding συγκινεί με το παράδειγμά του και την ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

 

 

Μια συγκινητική ανάρτηση επέλεξε να κάνει σήμερα το πρωί, από την Αλεξανδρούπολη, ο Γιώργος Μαργαρίτης Επίλαρχος των Τεθωρακισμένων και πρωταθλητής του bodybuilding. Με μια φωτογραφία μπροστά στην εικόνα της Παναγίας δείχνει τον σεβασμό του στις πάγιες αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

«Δεν θα κατάφερνα να συνδυάσω το λειτούργημα που υπηρετώ με τις αγωνιστικές μου συμμετοχές αν δεν είχα τη βοήθεια του Θεού, της Οικογένειάς και του Προπονητή μου, των Προϊσταμένων και Συναδέλφων μου. Έτσι, έμαθα να αγωνίζομαι για τα ιδανικά που πιστεύω, πάντα με ευγενή άμιλλα..» Γράφει και σκύβει μπροστά από την Υπέρμαχο Στρατηγό Θεοτόκο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης πριν λίγες μέρες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία που αγωνίστηκε στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness, το οποίο και αφιέρωσε στους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ