Γραβάτα με την ελληνική σημαία! Ποιός την φόρεσε;

Τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα ο πολιτικός που φόρεσε αυτή την γραβάτα με την ελληνική σημαία. Θα τον μιμηθούν και άλλοι στην Βουλή;

Ενδυματολογική γραμμή στην κυβέρνηση δίνει ο μικρότερος αλλά απαραίτητος εταίρος του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο πρόεδρος τους και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εεμφανίστηκε φορώντας γραβάτα και μάλιστα μια γραβάτα γεμάτη με τις ελληνικές σημαίες στην ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων που έγινε στην Τρίπολη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στρατιωτών και σμηνιτών της Α΄ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Αεροπορική Βάση Τρίπολης και στο μήνυμα του στους νεοσύλλεκτους σημείωσε μεταξύ άλλων:

«το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Στρατιωτική ηγεσία, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και οι παλαιότεροι συνάδελφοί σας, θα είναι δίπλα σε εσάς και τους γονείς σας σε όλη τη διάρκεια της θητείας σας.

Γιατί αποδίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό μας ως πολλαπλασιαστή ισχύος και κέντρο βάρους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θα συναντηθούμε στα αεροδρόμια, στα φυλάκια, στα ελληνικά νησιά, στις Μονάδες σας και εκεί θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στρατευσίμων.

Από αυτή τη στιγμή αποτελείτε ένα σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο, μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σας καλώ να υπακούετε και να πειθαρχείτε στις διαταγές των ανωτέρων σας, γιατί η πειθαρχία είναι στρατιωτική αρετή που δεν πρέπει να συγχέεται με τη στέρηση της ελευθερίας. Αντιθέτως, αποτελεί όρο απαραίτητο της μαχητικής ισχύος και της αποτρεπτικής ικανότητος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Απευθυνόμενος δε στους γονείς των νεοσυλλέκτων τους κάλεσε να στηρίζουν  ποικιλοτρόπως σε όλη τη διάρκεια της θητείας τους τα παιδιά τους και να είναι πάντα υπερήφανοι, γιατί όπως είπε θα αφιερώσουν ένα μικρό μεν, σημαντικό όμως μέρος της ζωής τους στην υπηρεσία της πατρίδος.

«Όσο υπερήφανοι είστε εσείς τόσο υπερήφανοι είμαστε και εμείς για αυτούς» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ