Τα «γυρίζει» ο Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ

«Ντρίμπλα» από τον Πάνο Καμμένο, με δήλωση που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, δηλώνει ότι δεν είναι απερχόμενος υπουργός ούτε τελεί υπό παραίτηση.
 
Μπορεί να έχει αποχαιρετίσει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη στην Ελλάδα, τους Αρχηγούς των Επιτελείων αλλά και όλους όσους είδε το προηγούμενο διάστημα, ποτέ δεν είναι αργά όμως για να τα …«γυρίσει»; Το ερώτημα αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση που έκανε πριν λίγα λεπτά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής Άμυνας – Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής.
Συγκεκριμένα κι ενώ έχει μόλις ξεκινήσει η συνεδρίαση αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed Martin, η ΝΔ, δια του Κωνσταντίνου Τασούλα, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνου Καμμένου.
Ο Πάνος Καμμένος άφησε τους πάντες άφωνους καθώς δήλωσε: «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια», παράλληλα είπε ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σημειωτέον ότι οι Επιτροπές συνεδριάζουν παρουσία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.
Τις «λαβές» ότι ο Πάνος Καμμένος φεύγει από το υπουργείο και παραιτείται έχει δώσει ο ίδιος, καθώς εδώ και ένα μήνα έχει αποχαιρετήσει όλους όσους έχει συναντήσει, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η τελευταία φορά που τους συναντάει ως υπουργός. Ωστόσο όπως φαίνεται από αυτά που είπε στην Επιτροπή, ο ΥΕΘΑ διατηρεί σοβαρές ελπίδες ότι δεν θα παραιτηθεί, καθώς θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ