Η Τούρκικη προπαγάνδα με τα στρατεύματα που «έχαψαν» στην Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΜΑΤΑ

Με καταιγιστικούς ρυθμούς τα ελληνικά ΜΜΕ όλο το απόγευμα του Σαββάτου έσπευσαν να μεταφέρουν την τούρκικη προπαγάνδα ότι μεταφέρονται στρατεύματα στον Έβρο.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που οι τούρκικοι μηχανισμοί ψυχολογικού πολέμου πέτυχαν τον στόχο τους δημιουργώντας ακόμα και πανικό στην ελληνική κοινή γνώμη καθώς της παρουσίασαν εικόνες στρατευμάτων σε «πολεμική» προετοιμασία. Και δεν υπάρχει καλύτερος κομιστής αυτής της προπαγάνδας από τα ελληνικά ΜΜΕ που αναμεταδίδουν άμεσα ότι θέλουν οι Τούρκοι.

Αυτή τη φορά η τούρκικη προπαγάνδα βρήκε και πάλι το στόχο της αν και δεν άντεξε παρά λίγες ώρες καθώς η «μεταφορά των αρμάτων μάχης», όπως μετέδωσε το ίδιο το τουρκικό πρακτορείο Anadolu αποτελεί απλά μια προγραμματισμένη δραστηριότητα της δεύτερης στρατιάς με έδρα τη Μαλάτεια και δεν πρόκειται για οποιαδήποτε μεταφορά στρατευμάτων στα σύνορα με την Ελλάδα. Άλλωστε την ίδια πληροφορία έδιναν και οι ελληνικές στρατιωτικές πηγές για όσους δημοσιογράφους θεώρησαν σκόπιμο να ρωτήσουν πριν παίξουν την τούρκικη είδηση!

Βέβαια για ώρες η κοινή γνώμη στην κυριολεξία κατακλύστηκε από τα όσα μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ περί μεταφοράς αρμάτων μάχης στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μάλιστα, για να γίνει αντιληπτό πως «τσίμπησαν» τα ελληνικά ΜΜΕ οι αυτοκινητοπομπές όπως μας είπαν στρατιωτικές πηγές δεν είχαν καν άρματα μάχης αλλά ερπιστριοφόρα.

armynow.gr google news

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιστροφή στη βάση τους,τεθωρακισμένα σαπακια και όχι τανκ,τα οποία γυρίζουν τραυματισμένα από τη Συρία,όπως και το γόητρο του Ερντογάν.Δεν τσιμπάμε σε υβριδικό ψυχολογικό πόλεμο πλέον,τους πήραμε χαμπάρι,ακόμη και να τολμούσαν,πράγμα απίστευτο γι αυτούς,ο Έβρος είναι οχυρωμένος πλήρως και θα φάνε φωτιά και ατσάλι από τον στρατό μας που τους περιμένει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ