Ηλιάκης: Ο Τούρκος ΑΚΑΜ στην Βάση του ήρωα Σμηναγού

Ηλιάκης: Την ώρα που η Ελλάδα τιμούσε τον ήρωα Σμηναγό Κ. Ηλιάκη και ο ΥΕΘΑ διαμαρτυρόταν για τις πτήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο ο Τούρκος ΑΚΑΜ ήταν στην 115ΠΜ

 

 

Την Πτέρυγα του ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια αναχαίτισης τουρκικού αεροσκάφους επισκέφτηκε ο Τούρκος ΑΚΑΜ μαζί με τους ΑΚΑΜ άλλων χωρών.

Η Πολεμική Αεροπορία στο πλαίσιο της λεγόμενης «στρατιωτικής διπλωματίας» κανονίζει τακτικά τέτοιες συγκεντρώσεις όμως αυτή την φορά προκαλεί εντύπωση πως το ΓΕΑ δεν υπολόγισε πως την συγκεκριμένη ημέρα θα γίνονται από την μία τιμητικές εκδηλώσεις και από την άλλη θα επισκεφτεί και ο Τούρκος ΑΚΑΜ την Πτέρυγα Μάχης του ήρωα Κώστα Ηλιάκη.
 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Καμμένος: Οι Τούρκοι δεν σεβάστηκαν σήμερα τον Ηλιάκη


Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ , χθές Τρίτη 23 Μαΐου 2017, οι Ακόλουθοι Άμυνας (ΑΚΑΜ) στην Ελλάδα των χωρών της Αιγύπτου, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, των ΗΑΕ, των ΗΠΑ, της Ινδονησίας, του Ιράν, της Ισπανίας, της Κίνας, της Νιγηρίας, της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας, του Πακιστάν, Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας, επισκέφθηκαν την 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ), όπου τους υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης.


 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Καμμένος: Τι είπε για τους πιλότους και τον Σμηναγό Ηλιάκη


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή της Μονάδας και παρακολούθησαν επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς». 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ