ΗΠΑ: Πληρώνουν τους πιλότους για να μην φύγουν

Όταν η πιο ισχυρή Πολεμική Αεροπορία του κόσμου δίνει χρήματα για να κρατήσει τους καλύτερους πιλότους στις τάξεις της τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι;

Η είδηση από την Αμερική ήρθε στην Αθήνα στις αρχές του Φθινοπώρου.

Όμως καθώς η κουβέντα για το νέο «ειδικό φτωχολόγιο» των Στρατιωτικών είναι ανοιχτή και σε κάθε τέτοια συζήτηση πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν ευκαιρίες να προτείνουν περικοπές, (με πρώτους και καλύτερους υποψήφιους, όσους λαμβανουν κάποια μορφή επιδοματος ως αντιστάθμισμα στους πενιχρούς μισθούς), υπάρχει και η άλλη πλευρά που μιλάει για κίνητρα ακόμα στις Ε.Δ.

Η μεγαλύτερη και ισχυρότερη Π.Α. του κόσμου, η Αμερικανική πληρώνει για να κρατήσει τους καλύτερους στα μαχητικά της αεροσκάφη και να επαναφέρει απο την αποστρατεία κορυφαίους χειριστές μαχητικών αεροσκαφών.

Ένας από τους λόγους είναι απλά ο ανταγωνισμός που υπάρχει με τις ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες που πληρώνουν πολύ καλύτερα τους πιλότους όπως παραδέχονται οι Αμερικανοί.

Ο κυριότερος όμως λόγος είναι η ανάγκη να εξασφαλιστεί πως η Αεροπορία των ΗΠΑ έχει το καλύτερο δυνατό ανθρώπινο δυναμικό για την αποστολή της.

Σε κάποιες περιπτώσεις το κίνητρο που θα δούν οι πιλότοι στις τσέπες τους φτάνει ακόμα και τα 1000 δολάρια τον μήνα!

Πολλά λεφτά;

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Στην Αμερική φαίνεται πως απλά πιστεύουν πως ότι πληρώνεις παίρνεις.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ