Ο Ιαβέρης «κατατάχθηκε» στο Πολεμικό Ναυτικό!

Η ασφάλεια του προσωπικού είναι κυρίαρχο μέλημα του Πολεμικού Ναυτικού. Ο «Ιαβέρης», Τάσος Μαρκουίζος, συμβούλεψε τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την «μάχη» των δρόμων.

Είναι κρίμα να χάνεις την ζωή σου στην άσφαλτο, είναι άδικο να μην γυρίσεις σε αυτούς που σε περιμένουν.

Το Πολεμικό Ναυτικό προσπαθεί απο την μεριά του να βοηθήσει τα στελέχη του να κινούνται με ασφάλεια στον δρόμο.

Στην προσπάθεια του αυτή ζήτησε την βοήθεια ενός ανθρώπου που ξέρει το αυτοκίνητο όσο λίγοι και έχει αφιερώσει την ζωή του στην οδική ασφάλεια.

Ο Τάσος Μαρκουίζος, ο γνωστός μας «Ιαβέρης», βρέθηκε στην Κρήτη καθώς διοργανώθηκε από τον Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ), ενημερωτική ομιλία με θέμα την  οδική συμπεριφορά.

Η εν λόγω δράση, η οποία έλαβε χώρα στο  κινηματοθέατρο του ΝΚ, στοχεύει όπως τονίζει το ΓΕΝ, στην αφύπνιση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, επί θεμάτων ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Δυο λόγια για τον ΙΑΒΕΡΗ

Ο Τάσος -Ιαβέρης- Μαρκουΐζος είναι ο  πρώτος που διοργάνωσε τις κοινωνικές-φιλανθρωπικές εκδηλώσεις «Γίνε Συνοδηγός» ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου,  με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στα Special Olympics, στα παιδιά της Ελπίδας, στις Ανάδοχες Οικογένειες και σε άλλα ιδρύματα (Αλεξανδρούπολη, Σπάρτη, Γιάννενα κλπ.).

Τα τελευταία 32 χρόνια, από την ημέρα που διοργάνωσε το πρώτο Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς (22 Ιανουαρίου 1984) και όντας για ακόμη μια φορά πρώτος σε επίπεδο κοινωνικής δράσης, ευαισθητοποιεί και ενημερώνει με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες συνανθρώπους μας σε Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό, Γυμνάσια, Λύκεια, ΤΕΙ, ΑΕΙ, Σχολές Ικάρων, Ν. Δοκίμων, Ευελπίδων, Υπαξιωματικών.

Η κοινωνική του δράση δε σταματάει εκεί, αφού έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει διαλέξεις με αντικείμενο την Οδική Συμπεριφορά και Ασφάλεια σε Δήμους, Κοινότητες, Νομαρχίες, Ιδρύματα αιμοδοσίας, σε νέους οδηγούς αγώνων και στο σύνολο των νεαρών παιδιών γενικότερα και υπολογίζεται, πως κάθε χρόνο ευαισθητοποιεί και ενημερώνει 40.000-50.000 μαθητές!

πηγή βιογραφικού:http://www.iaveris.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ