Ίμια 2017: Γλέντι στα τουρκικά ΜΜΕ με νέα βίντεο της τουρκικής κρουαζιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι βγάζουν τα βίντεο απο τα Ίμια όπως τους άσσους απο το μανίκι και συνεχίζουν το παιχνίδι της επικοινωνιακής προπαγάνδας.

Η Αθήνα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και μάλλον αδιάφορα την προσπάθεια της Τουρκίας να επαναβεβαιώσει οτι τα Ίμια είναι «γκρίζα ζώνη». Η εκτίμηση δε της Ελλάδας είναι πως η τουρκική βόλτα αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Σε πολιτικό επίπεδο η κυβερνητική εκτίμηση είναι πως οι Τούρκοι προκάλεσαν την Ελλάδα στα Ίμια αποκλειστικά για εσωτερική τους κατανάλωση.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Ίμια: Ναυμαχία on camera! Βίντεο απο την τουρκική επιχείρηση!

Αυτές οι εκτιμήσεις της Αθήνας όμως δεν νοιάζουν την Τουρκία η οποία έχει το υπερόπλο που λέγεται εικόνα και το χρησιμοποιεί . Πέρα απο τα χτεσινά βίντεο που παρουσίασε το ArmyNow.net οι Τούρκοι «σερβίρουν» και νέα βίντεο με το τηλεοπτικό μήνυμα να είναι σαφες.

Είμαστε εδώ και τα Ίμια (Καρντάκ για τους Τούρκους) είναι μπροστά μας, αν «απλώσουμε» το χέρι μας τα πιάνουμε. Αυτό θέλουν να περάσουν στον τουρκικό λαό για να τονώσουν το ηθικό του και την δημοφιλία του Ταγίπ Ερντογάν. Το καταφέρνουν; Η εικόνα είναι αποκαλυπτική και εύκολα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Στα δελτία ειδησεων πάντως ήδη το θέμα κερδίζει τον τηλεοπτικό χρόνο που του χρειάζεται για να πειστούν άπαντες στην Τουρκία πως οι Τούρκοι στρατηγοί και κατ΄επέκταση ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν φροντίζουν όχι μόνο για την ασφάλεια του τουρκικού λαού  απέναντι στους Έλληνες αλλά, (γιατί όχι;), και στην επέκταση της Τουρκίας με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε νησιά που στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζει αμφισβητούμενα, αν όχι ξεκάθαρα δικά της η γειτονική χώρα.

Πλοία και ελικόπτερα του τουρκικού στρατού και ναυτικού βεβαιώνουν παράλληλα τους Τούρκους πως το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε αμφισβητηθεί μετά το πραξικόπημα και τις εκκαθαρίσεις παραμένει ισχυρό΄. Η τελευταία επιβεβαίωση στο ηθικό του τουρκικού λαού έρχεται απο τους ίδιους τους στρατηγούς που εμφανίζονται στα πλάνα, κάνουν δηλώσεις και χαιρετούν τον τουρκικό λαό μέσα απο τις λιμουζίνες τους καθώς επιστρέφουν στο Επιτελείο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής τους.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ