Ίμια 2017: Τουρκικό βίντεο με πτήση ΠΡΟΚΛΗΣΗ πάνω από τα Ίμια!

Αν η Ελλάδα κοιτάει τα Ίμια απο απόσταση εμείς μπορούμε να πετάξουμε απο πάνω ανενόχλητοι λένε οι Τουρκοι με νέο βίντεο τους.

Μετά την τουρκική κρουαζιέρα στα Ίμια ο Πάνος Καμμένος πέταξε κοντά στις βραχονησίδες για να αποδώσει τιμές με ρίψη στεφάνου στους Ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι Τούρκοι με μαχητικά αεροσκάφη τους ήταν στην περιοχή πρίν και μετά την επίσκεψη και ξεπέρασαν κάθε οριο προκλητικότητας με παραβιάσεις και υπερπτήσεις που ίσως δεν έχουν ξανακαταγραφεί ποτέ στην περιοχή.

Πρίν λίγo όμως παρουσιαστήκε και ένα νέο βίντεο-σοκ απο αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 να σουλατσάρει ανενόχλητο πάνω απο τα Ίμια.

Στο βίντεο το αεροσκάφος CN-235 ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου φαίνεται πεντακάθαρα να περνάει πάνω απο τα κεφάλια των Τούρκων που το μαγνητοσκοπούν και στην συνέχει να κάνει ένα μεγάλο κύκλο για να πετάξει επιδεικτικά πάνω απο τα Ίμια.

Πιθανότατα μάλιστα να έγιναν και περισσότερες απο μια διελεύσεις του τουρκικού αεροσκάφους αφου το τελικό αποτέλεσμα σκηνοθετικά προσεγγίζει το τέλειο με μακρινα και κοντινά πλάνα του τουρκικού αεροσκάφους να εναλάσσονται την ώρα που βρίσκεται λίγα μέτρα πάνω απο ελληνικό έδαφος κάνοντας την προκλητική πτήση του.

Παράλληλα στην περιοχή υπάρχουν και τουρκικά σκάφη, ή καλύτερα φαίνεται να υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο τουρκικά σκάφη τα οποία ομοίως κόβουν ανενόχλητα βόλτες στα Ίμια σύμφωνα πάντα με το βίντεο που δημοσιοποίησαν οι Τούρκοι.

Στην συνέχεια το αεροσκάφος περνάει σε μια πτήση επίδειξης μπροστά απο την κάμερα για να κατευθυνθεί στην βάση του ενώ τα πλωτά είναι στην περιοχή.

Δείτε το απίστευτο βίντεο που παρουσιάζει την παραβίαση του εθνικού μας εναερίου χώρου στην κάμερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίμια 2017: Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ νέες υπερπτήσεις απο F-16

Ίμια 2017: Τουρκικό πάρτι με F- 16 επι σχεδόν μια ώρα!


2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ