Καμμένος στα άκρα: Θα παραιτηθώ αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την πΓΔΜ! – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και να αποσυρθεί από την κυβέρνηση αν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη μεριά της πΓΔΜ εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος.

 

Στα άκρα φαίνεται πως τραβάει το «σκοινί» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα ο υπουργός Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι αν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ τότε θα παραιτηθεί και θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση.

Δηλαδή και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που μέχρι στιγμής ακολουθείται από την κυβέρνηση των Σκοπίων, η συμφωνία των Πρεσπών θα έχει τελειώσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Οπότε αυτή είναι και η καταληκτική ημερομηνία της θητείας του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση, αν επιβεβαιωθούν τα σημερινά λεγόμενά του.

«Δήλωσα στα φυλάκια και στο προσωπικό που συνάντησα ότι αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από το υπ. ΕΘνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και το βάρος αυτής της ευθύνης, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα επέμεινε ότι η Συνθήκη των Πρεσπών είναι «νεκρή» μετά τις δηλώσεις Ζάεφ για «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα».

Μιλώντας συγκεκριμένα για τις δηλώσεις από την πλευρά των Σκοπίων ο υπουργός Άμυνας είπε ότι «με τις τελευταίες δηλώσεις φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην απαξίωση της συνθήκης αυτής που έτσι είναι νεκρή με αυτές τις δηλώσεις που αυτοί κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και να πάμε με ομαλότητα».

 

Πηγή βίντεο: Larissanet

armynow.gr google news

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ