Καμμένος: «Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση!»

ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στην εξουσία. Αυτή είναι η δήλωση του Πάνου Καμμένου.
 
«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση. Η συνεργασία τελείωσε!» Με τα λόγια αυτά ο Πάνος Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έριξε τους τίτλους τέλους στη συγκυβέρνηση ανάμεσα στα δύο κόμματα που συνθέτουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ήταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καμμένος βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό που δεν κράτησε ούτε μία ώρα.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ