Καμμένος για Κρίσεις: Κρίσεις με πολιτικά – εκδικητικά κριτήρια

Τι λέει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ποιους θεωρεί υπεύθυνους.
 
Νέο σχόλιο από τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος για ακόμα μία φορά μέσω twitter εκφράζει τη διαφωνία του στα αποτελέσματα των κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για διεξαγωγή κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς αξιοκρατία, αλλά με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια.
Λίγες μέρες μετά τη δημόσια διαφωνία του για την απόφαση να αποστρατευτεί ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί την κυβέρνηση για «καρατόμηση» των Αντιναυάρχων Παυλόπουλου και Διακόπουλου, αλλά και των Αντιστρατήγων Μανωλάκου και Μπίκου.
Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος μιλά για «γιάφκα Αντωνετσί – ΣΥΡΙΖΑ», καθώς προφανώς θεωρεί ότι υπεύθυνος για τις συγκεκριμένες αλλαγές είναι ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ Γεώργιος Αντωνετσής.
Ο Πάνος Καμμένος γράφει στο twitter του: «Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ