Καμμένος για αναδρομικά: Προαναγγέλει καταβολή τους στις 13 Δεκεμβρίου!

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο twitter έκανε πρίν από λίγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην οποία με μια φωτογραφία ενός εγγράφου που αναφέρει πως δόθηκαν τα αναδρομικά από την προηγούμενη κυβέρνηση και πως από τη σημερινή, σημειώνει ότι θα δοθούν στις 13 Δεκεμβρίου και με 20% φορολόγηση.

 

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού η καταβολή είχε προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου δημιουργεί ερωτηματικά για ποιό λόγο δίνει ημερομηνία μια ημέρα νωρίτερα.

Εκτός και αν το υπολογίζει από το γεγονός ότι συνήθηως τέτοιες ξεχωριστές καταβολές χρημάτων πιστώνονται στις τράπεζες από το βράδυ της προηγούμενης. Οπως και να έχει δημιουργεί εντυπώσεις αλλά ταυτόχρονα σταματάει και διάφορες αναλύσεις επί αναλύσεων όπως τις τελευταίες ότι θα δοθούν τη νέα χρονιά επειδή οι ΚΥΑ ανέφερε ότι η καταβολή τους πρέπει να γίνει μέχρι 27 Γενάρη του 2019.

Λίγες ημέρες πάντως έμειναν και θα λυθεί η απορία όλων όπως και επίσης θα σταματήσει και το «μαρτύριο» των Στρατιωτικών με τα αναδρομικά τους και τον καταιγισμό σεναριών που δέχονται εδώ και αρκετό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ