Καμμένος: Τι είπε για την προσφορά των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Καμμένος: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μίλησε για κέρδος που έχει η χώρα μας από την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στο 5ο ετήσιο συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια  που οργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) δεν θα μπορούσε να μην έχει μήνυμα για την Τουρκία.

Η Ελλάδα για ακόμα μια φορά εμφανίζεται ως η μοναδική δύναμη ευθύνης και σταθερότητας στην περιοχή. Και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.

Και μάλιστα είναι η μόνη δύναμη σταθερότητας και λογικής απέναντι σε έναν ασταθή και επεκτατικό γείτονα που απειλεί με ανάφλεξη την γειτονιά μας ανα πάσα ώρα και στιγμή.

 
 

Παράλληλα όμως η Ελλάδα τονίζει πέρα από τα πλεονεκτήματα της και τις συμμαχίες της και δεν είναι παράξενο που ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να βάλει στον λογαριασμό του στο twitter δυο σημαντικές παραμέτρους των σχέσεων που έχουν βαθιές ρίζες ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Πρώτον πως «Η στενή συνεργασία με ΗΠΑ διασφαλίζει τα συμφέροντα της ευρύτερης περιοχής της Ελλάδας και προάγει τη σταθερότητα». Και δεύτερον ότι υπάρχει «Άμεση αντίδραση της Ελλάδας στην πρόθεση κάποιων να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή».
 

Αυτά τα μηνύματα είναι σίγουρο πως φτάνουν και στην Άγκυρα.

Twitter Καμμένος

Και βέβαια στην Τουρκία είναι γνωστή και η σημασία της Σούδας για τις ΗΠΑ. Μια προσφορά από την χώρα μας στον σύμμαχό της που σίγουρα είναι ανεκτίμητη.

 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ