Καμμένος και ΓΕΕΘΑ διαψεύδουν τα περί στρατοδικείου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αλλά και το ΓΕΕΘΑ διαψεύδουν τα όσα ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα και μιλούσαν για παραπομπή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο στρατοδικείο.

 

Την ώρα που έχει «βουήξει» ο τόπος με το θέμα της είδησης της παραπομπής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε στρατοδικείο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απόψε το βράδυ, αναπαράγει tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με το οποίο διαψεύδει την είδηση που παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Το tweet μιλά ξεκάθαρα για fake news και γράφει ότι δεν υφίσταται θέμα δίωξης και στρατοδικείου των δύο στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη.

Τη διάψευση ουσιαστικά του Πάνου Καμμένου έρχεται να συμπληρώσει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΕΘΑ που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η διαδικασία της ΕΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει παραπεμφθεί κανείς στο Στρατοδικείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΕΘΑ λέει: «Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό μετά δύο (2) στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο».

Να σημειωθεί ότι το Armynow.net επέλεξε από την αρχή να κρατήσει επιφυλακτική στάση με την συγκεκριμένη πληροφορία και να μην αναπαράγει βιαστικά τα όσα προβλήθηκαν κατά κόρον. Την ίδια στιγμή βέβαια κάποια ΜΜΕ «βιάστηκαν» να αποδώσουν ευθύνες και να προβλέψουν και ανακατατάξεις…

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ