Τι απάντηση ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος για τη Σαουδική Αραβία

Όπως μας πληροφορούν κάποιοι που βρίσκονται πολύ κοντά με τον Πάνο Καμμένο, η απάντηση που θα δώσει στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία θα είναι πολύ σκληρή. Με επιθετικό ύφος και με στοιχεία που μάλλον δεν είναι επαρκή για να σταθούν, αλλά με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στα χέρια του θα προσπαθήσει ο ΥΕΘΑ να αποκρούσει την καυτή πατάτα που προβληματίζει τους συνεταίρους του στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι ενώ είναι πολλές οι φωνές προς τον Αλέξη Τσίπρα να “συμμαζέψει” τον Πάνο Καμμένο, ο πρωθυπουργός δε φαίνεται να έχει διάθεση να το κάνει. Θα τον στηρίξει μέχρι τέλους. Η κατάσταση, μετά και τα σημερινά στοιχεία που έφερε στο φως ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει γίνει δύσκολη και εξαιρετικά περίπλοκη. Το αστείο είναι πως η αντιπολίτευση δεν είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα και μάλλον η όλη ιστορία δεν έχει στόχο πλέον τις εκλογές, καθότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει προλάβει να καθαρίσει το εσωτερικό του.

Αυτό είναι και το βούτυρο στο ψωμί του Πάνου Καμμένου που θα πάει στη Βουλή έτοιμος για όλα, γνωρίζοντας πως κανείς δε θα το πάει πολύ μακριά το πράγμα. Να σημειώσουμε εδώ πως η υπερασπιστική γραμμή του Άκη Τσοχατζόπουλου στις δίκες του είχε πολύ ΚΥΣΕΑ και αποφάσεις ΚΥΣΕΑ. Αυτό το επιχείρημα δεν έπιασε στο δικαστήριο για τον Άκη, μάλλον δε θα πιάσει και στη Βουλή για τον Πάνο Καμμένο.

Μάλλον οι συμβουλάτορες του ΥΕΘΑ ν’ αλλάζαν λίγο το σχέδιο; Δεν είναι κακό ν’ αναγνωρίσει κάποιος το λάθος του και να πράξει τα δέοντα όταν όλα είναι εναντίον του. Θα κάνει καλό και στην εικόνα του ΥΕΘΑ αλλά και στην κυβέρνηση μια μετριοπαθής στάση και μια αναγνώριση της λανθασμένης εκτίμησης μιας όχι και τόσο απλής κατάστασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ