Καυγάς Καμμένου – Θεοδωράκη για το …κότερο

Η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Σταύρο Θεοδωράκη εξελίχθηκε σήμερα σε…ναυμαχία. Στην μέση μπήκε ένα σαλέ και ένα κότερο.

Τα σκάγια στην σημερινή ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στην βουλή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πήραν και τον Πάνο Καμμένο.

«Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να γίνεται ουσιαστικός έλεγχος του πόθεν έσχες και τον κάλεσε να δει μερικά από τα πόθεν έσχες των υπουργών της κυβέρνησής του, όπως ο κ.Καμμένος, που ενώ εμφανίζουν πενιχρές καταθέσεις, “κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης”» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος ξεκαθαρίζοντας ποιον εννοούσε ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν απο το βήμα της βουλής σημείωσε:«Αναφερθήκατε στο πόθεν έσχες και σας είπα κι εγώ ότι θα πρέπει να γίνει μία προσπάθεια να ασχοληθούμε σοβαρά με το πόθεν. Κι αφού έχετε ένα ενδιαφέρον, δείτε κύριοι της κυβέρνησης και μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες τους δηλώνουν ότι το συνολικά έχουν πέντε-έξι χιλιάδες. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με ωτοστόπ;

Ο κ.Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Η δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού σας, κ.Καμμένου, και αντιπροέδρου σε θέματα θρησκευτικών και άλλα είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας; Και αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε με άλλα πόθεν έσχες άλλων υπουργών.»

Φυσικά ο Πάνος Καμμένος ανέλαβε να απαντήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη για τον εαυτό του. Η απάντηση ήρθε μεσω twitter με τον Πάνο Καμμένο να λέει «Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βουθρολύματα κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική».

Με ενδιαφέρον τώρα αναμένεται και το πόσο σκληρά θα αναμειχθεί η Κουμουνδούρου στην κόντρα.