ΚΕΔΙΣΑ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανταρτοπόλεμος & Τρομοκρατία στον 21ο Αιώνα» – 12/13 Νοε 2018

Το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Ανταρτοπόλεμος & Τρομοκρατία στον 21ο Αιώνα». 

 

 

Το σεμινάριο είναι διάρκειας δυο ημερών και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 21:00) και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 21:00) στο IST College (Λεωφόρος Συγγρού 68, Αθήνα- Πλησίον Σταθμού Μετρό «Συγγρού FIX»).

Εισηγητές του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα είναι o Δρ. Σπύρος Πλακούδας, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Στρατηγικής στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο των Εμιράτων και ο Δρ. Κλεάνθης Κυριακίδης Διεθνολόγος (Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Harvard Kennedy School). 

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γίνεται ηλεκτρονικά στο info@kedisa.gr, μέχρι και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Στο e-mail προς το ΚΕΔΙΣΑ θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο, Επάγγελμα-Ιδιότητα, τηλέφωνο και η δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την αποστολή της αίτησης.

Περιγραφή περιεχομένου

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματευτεί σε βάθος τον «άτακτο πόλεμο» (irregular warfare) – τον παρεξηγημένο, πλην όμως συνηθέστερο, τύπο πολέμου στην αυγή του 21ου αιώνα και, ειδικότερα, τα δύο υποείδη του (ανταρτοπόλεμο και τρομοκρατία) που πολλές φορές συγχέονται. Το σεμινάριο θα αποκαταστήσει τον εν λόγω τύπο πολέμου στη θέση που του αρμόζει εντός των ακαδημαϊκών συζητήσεων, θα διαλύσει αρκετούς μύθους γύρω από αυτόν και θα αναλύσει τις τρέχουσες τάσεις και προκλήσεις.

Σημαντικές πληροφορίες:

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων και Καταβολής Διδάκτρων: Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου: IST College (Λεωφόρος Συγγρού 68, Αθήνα-Πλησίον Σταθμού Μετρό «Συγγρού FIX»)

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 8 ώρες

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 21:00) και Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 21:00)

Κόστος συμμετοχής

50 ευρώ για επαγγελματίες και το ευρύ κοινό (Στρατιωτικούς, Διπλωμάτες, Δημοσίους και Ιδιωτικούς υπαλλήλους, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Δημοσιογράφους κλπ)

20 ευρώ για φοιτητές όλων των βαθμίδων (με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν εργασία πλήρους απασχόλησης)

10 ευρώ για ανέργους (απαραίτητο να μας στείλουν αντίγραφο του Δελτίου Ανεργίας)

Οι Δόκιμοι Αναλυτές του ΚΕΔΙΣΑ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με έκπτωση 50% σε σχέση με τους υπόλοιπους φοιτητές (10 ευρώ)

Οι Ασκούμενοι φοιτητές του ΚΕΔΙΣΑ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δωρεάν

Οι Αναλυτές και Εξωτερικοί Συνεργάτες του ΚΕΔΙΣΑ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με έκπτωση 50% σε σχέση με τους Επαγγελματίες και το ευρύ κοινό (25 ευρώ)

 Τρόπος καταβολής των Διδάκτρων

Τα δίδακτρα θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

  • Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της  Τράπεζας Πειραιώς*
  • Μέσω e-banking

Παρακαλούμε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αιτούντος στην «Αιτιολογία» και το αποδεικτικό της κατάθεσης να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kedisa.gr

Επισήμανση: Σε περίπτωση που γίνεται έμβασμα από τρίτη τράπεζα η χρέωση της προμήθειας επιβαρύνει τον εντολέα και όχι το ΚΕΔΙΣΑ

*Αριθμός λογαριασμού: 6561-137897-036

ΙΒΑΝ: GR12 0171 5610 0065 6113 7897 036
SWIFT-BIC CODE: PIRBGRAA

Δικαιούχος λογαριασμού:
Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΑΦΜ: 997199054)

Υλικό Σεμιναρίου

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες υλικό σε CD-ROM

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης

 

Πληροφορίες : ΚΕΔΙΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ