Κίναρος: Ανησυχία για τη μοναδική κάτοικο του νησιού – Δεν υπάρχει επικοινωνία

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΚΙΝΑΡΟΣ

Κίναρος: Εδώ και τρεις ημέρες έχει κοπεί η επικοινωνία με τη μοναδική κάτοικο του νησιού κυρία Ρηνιώ. Εν αναμονή ελικόπτερο για πάει στο νησί.

Αγωνία για τη μοναδική κάτοικο της Κινάρου την ηρωική κυρία Ρηνιώ, καθώς εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει δώσει σημείο ζωής. Από χθες το πρωί είναι σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει το νησί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με την κόρη της έχει να επικοινωνήσει με την κυρία Ρηνιώ από τη Δευτέρα, καθώς το σταθερό της τηλέφωνο δεν λειτουργεί, ενώ το κινητό της είναι εκτός δικτύου.

Τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησε να προσεγγίσει ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ωστόσο χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού είναι πολύ άσχημες οι καιρικές συνθήκες.

Σήμερα έχει ετοιμαστεί ήδη νέα αποστολή με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ή του Πολεμικού Ναυτικού, που θα μεταφέρει δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν την κυρία Ρηνιώ αλλά και τεχνικό κλιμάκιο ώστε να επιδιορθώσει τις τυχόν βλάβες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού.

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ