Κουβέλης: Παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις Καμμένου για «ομηρεία»

Σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για ομηρεία των Ελλήνων στρατιωτικών παίρνει ο Φώτης Κουβέλης.

 

 

«Aς κρατήσουμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι ο υπερτροφικός λόγος ο οποίος διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, περί ομηρίας, αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε».

Ξεκάθαρα αντίθετος με τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εμφανίζεται  σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από όσα έχει δηλώσει πριν μερικές μέρες ο υπουργός περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.

«Εκείνο το οποίο διεκδικούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουμε εξασφαλίσει, είναι να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης ως μία δικαστική υπόθεση», σημείωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε προφανώς μία φράση για να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει χρονοτριβήσει η υπόθεση.

Ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε και σχετικά με όσα του είπε χθες η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός εκ των δύο στρατιωτικών και συγκεκριμένα το τι θα έκανε ο ίδιος εάν το δικό του παιδί βρισκόταν στη θέση του δικού της.

«Θα έκανα αυτό που κάνω και τώρα», απάντησε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μία μάνα».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ