ΚΡΙΣΕΙΣ 2017 : Στις 23 Ιανουαρίου οι τελετές – παράδοσης παραλαβής

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής των Αρχηγών, μετά από τις ΚΡΙΣΕΙΣ 2017 που έγιναν στις Ένοπλες Δυνάμεις

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων από τους αποχωρούντες Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων Στρατού Αεροπορίας Ναυτικού στους νέους Αρχηγούς που επιλέχτηκαν χθές έπειτα από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστα η τελετή παράδοσης παραλαβής στο ΓΕΣ προγραμματίζεται τη Δευτέρα στις 09:30 στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής προκειμένου ο (πρώην) πλέον Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Βασίλειος Τελλίδης να παραδώσει τα καθήκοντα του Αρχηγού στον διάδοχό του Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

 Θα ακολουθήσει στις 12:30 η αντίστοιχη τελετή παραδόσεως-παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού ΓΕΝ από τον Ναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ στον διάδοχό του Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ ενώ η σχετική διαδικασία για το ΓΕΑ θα ολοκληρωθεί στις 15:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόϊ

 Εκεί ο μέχρι χθες Αρχηγός ΓΕΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης θα παραδώσει τα καθήκοντα στον διάδοχό του Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου.

 Όπως έγινε γνωστό η ημερομηνία διεξαγωγής των τελετών παράδοσης – παραλαβής μετατοπίστηκαν χρονικά καθόσον ο μέν ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης ενώ και ο Α/ΓΕΕΘΑ θα απουσιάζει σε ταξίδι στις Βρυξέλλες ώστε να παραστεί στη σύνοδο των ομολόγων του στο ΝΑΤΟ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ