Κρίσεις 2018: Παράδοση – παραλαβή ΑΝΥΕΘΑ και ΣΑΓΕ

Κρίσεις 2018: Γεμάτη αλλαγές η μέρα για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από τη μια η παράδοση – παραλαβή για τον ΑΝΥΕΘΑ ενώ το ΣΑΓΕ συνεδριάζει.

 

 

Αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα αφού είναι ένα από τα ελάχιστα υπουργεία στα οποία έφερε αλλαγές ο ανασχηματισμός. Η αλλαγή που γίνεται είναι αυτή του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας όπου ο Δημήτρης Βίτσας «ανοίγει» πανιά για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε μια κίνηση που όπως μαθαίνουμε δεν επιθυμούσε αλλά το «κομματικό καθήκον» είναι όπως πάντα πάνω από τις προσωπικές επιθυμίες.

Ο Φώτης Κουβέλης από τη ΔΗΜΑΡ, κλήθηκε από τον πρωθυπουργό να καθίσει στην καρέκλα του ΑΝΥΕΘΑ και να συνεννοηθεί με τον «πληθωρικό» Πάνο Καμμένο. Μια συγκατοίκηση που δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα θα έχει αφού στο παρελθόν οι σημερινοί «συγκάτοικοι» του ΥΠΕΘΑ έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες.

Την ίδια ώρα συνεδριάζει το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) σήμερα το πρωί στις 11, δίνοντας και επίσημα το έναυσμα για τις Κρίσεις του 2018. Οι αλλαγές όπως έχουμε γράψει ξανά πιστεύουμε ότι θα είναι σχετικά αναμενόμενες και περιορισμένες, και ελπίζουμε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ