Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο Τζέφρι Πάιατ – Ενημερώθηκε για το επενδυτικό πλάνο

ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε αμερικανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Στο χτίσιμο σχέσης διαφάνειας και συνεργασίας με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, προσβλέπει ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, στη διάρκεια συνάντησής του με τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της αμερικανικής πρεσβείας.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), για τη συνεργασία στο παρελθόν, σχετικά με τις περιοδικές μετακινήσεις αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα μέλη της Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε., ο Αμερικανός πρέσβης, ενημερώθηκε για το επενδυτικό πλάνο και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της ΟΛΘ Α.Ε, Αθανάσιος Λιάγκος, δήλωσε πως «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η δυνατότητα που μας δόθηκε να παρουσιάσουμε τα επενδυτικά σχέδια και τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού της Θεσσαλονίκης στην αντιπροσωπεία της πρεσβείας των Η.Π.Α., με επικεφαλής τον Αμερικανό πρέσβη.

Με όραμα και συνέπεια συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένος».

Στη συνάντηση και επίσκεψη στο λιμάνι μετείχε ακόμα ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ. Εκτός από τον κ. Λιάγκο, την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν στο κτίριο διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Φράνκο Νίκολα Κούπολο και ο γενικός διευθυντής Επενδύσεων, Αρτούρ Νταβιντιάν.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ