Μαχητικά αεροσκάφη «έσκισαν» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν διελεύσεις πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης καθηλώνοντας πολίτες και επισκέπτες – Δείτε τα βίντεο.

Εντυπωσιακές εικόνες χάρισαν στους Θεσσαλονικείς σήμερα, λίγο μετά τις 11:30 και για αρκετά λεπτά, οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τα αεροσκάφη – δύο F-16, ένα Mirage 2000 και ένα F-4E Phantom, – «έσκισαν» κυριολεκτικά τον ουρανό της Θεσσαλονίκης κάνοντας high speed passes πάνω από τη Νέα Παραλία και το κέντρο της πόλης, μαγνητίζοντας, όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα των πολιτών.

Εξάλλου, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική επίδειξη της Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια η Ομάδα F-16 Demo Team καθηλώνει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης με την παρουσία της στην πόλη, στο πλαίσιο της εθνικής επετείου του «ΌΧΙ». Τόσο οι εντυπωσιακοί ελιγμοί όσο και τα μηνύματα των πιλότων προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα «περάσματα» των μαχητικών της πολεμικής αεροπορίας πάνω από την πόλη:

 

Πηγή: voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ