Με Αρετή και τόλμη: Ψάχνουν παρουσιαστή από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Παρουσιαστή από τις Ένοπλες Δυνάμεις μαθαίνουμε ότι ψάχνουν για την εκπομπή “Με αρετή και τόλμη” ενώ, υπάρχουν φήμες ότι παραιτήθηκε η Βίκυ Παπαλουκά


 

Παρουσιαστή από τις Ένοπλες Δυνάμεις μαθαίνουμε ότι αναζητά η εκπομπή “Με αρετή και τόλμη”, η οποία επέστρεψε πριν 3 εβδομάδες στα τηλεοπτικά πλατό της κρατικής τηλεόρασης.

Κι ενώ μαθαίναμε ότι γίνεται έρευνα ανάμεσα σε υποψήφιους και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να βρεθεί άτομο που θα πλαισιώνει τις δυο παρουσιάστριες Αλεξία Τασούλη και Βίκυ Παπαλουκά, έσκασε η πληροφορία ότι η δεύτερη οδεύει προς το STAR.

Την μεταδίδουμε με κάθε πειφύλαξη, καθώς η ίδια δεν έχει επισήμως ανακοινώσει την ένταξή της στην ενημερωτική ομάδα του STAR.

Ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δέχθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, με τον οποίο και υπέγραψε χθες και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του δελτίου ειδήσεων.

Ωστόσο είναι γεγονός ότι η ομάδα της εκπομπής αναζητά νέο μέλος, άνδρα και μάλιστα από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχει κάποια αμοιβή ή εάν θα είναι εθελοντική προσφορά. Πάντως όσοι ενδεχομένως ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στην εκπομπή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου.

Δείτε την Βίκυ Παπαλουκά να μιλάει για το πώς επελέγη για την εκπομπή και την συμμετοχή της σε αυτήν

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ