Ή τώρα ή ποτέ !!

ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΣ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ–Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α  – π. Παντείου

Έφθασε η ώρα που η χώρα μας -επιτέλους- αντιδρά ως όφειλε απέναντι στην καθοδηγούμενη οργανωμένη λαθροεισβολή, με την προσωπική παρότρυνση και εντολή του Τούρκου δικτάτορα Εrdogan .

Ο σύγχρονος Χίτλερ χρησιμοποιεί ως αναλώσιμο προϊόν τους ομόθρησκους του μετανάστες για εισβολή στην πατρίδα μας, τους οποίους και χρησιμοποιεί ως εμπροσθοφυλακή για το επόμενο σχέδιό του σε βάρος μας [αν προλάβει να το υλοποιήσει].

Εκτιμώ ότι ”παίζει τα ρέστα του” για την πολιτική του επιβίωση, αν κατορθώσει με τον εκβιαστικό αυτό τρόπο , δηλαδή της επιθετικής χρησιμοποίησης ανθρώπων, ως όπλων, να επιφέρει σοβαρό εθνικό εσωτερικό πρόβλημα στην Ελλάδα, ένα black out και να συνεχίζει να εκβιάζει την Ευρώπη προς όφελός του.

Βέβαια κύριος στόχος των υπερφίαλων επιδιώξεών του είναι η καθυπόταξη της χώρας μας στα νεοθωμανικά  σχέδιά του, η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ουσιαστικά η Φινλανδοποίησή μας.

Η χώρα μας πλέον δέχεται ευθέως  και επίσημα ένα ύπουλο υβριδικό και ασύμμετρο πόλεμο από την….”φίλη και σύμμαχο” Τουρκία…

Εάν ο σουλτάνος αποτύχει στην ”τελευταία του ζαριά” [γιατί οι άλλες ζαριές δεν του βγήκαν], στην άφρονα πολιτική του, επέρχεται νομοτελειακά το πολιτικό και ίσως και το βιολογικό του τέλος και οφείλουμε να του κάνουμε …”δώρο” το τέλος του αδίστακτου καθεστώτος του.

Επιβάλλεται , ως Ελληνικό Έθνος, με ενότητα, ομοψυχία και αποφασιστικότητα, να στείλουμε με ηχηρό μήνυμα, τον νέο Χίτλερ στον πολιτικό του ενταφιασμό και να αποτρέψουμε ”πάση θυσία” την κατάληψη και τον εποικισμό της χώρας μας από τις εισαγόμενες ”στρατιές” μεταναστών που κατευθύνει ο Εrdogan και το καθεστώς του .

Ως εδώ και μη παρέκει.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ