Ανανεωμένο, Δυναμικό και Πρωτοπόρο Portal ArmyNow.Gr

ArmyNow New

Μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας λόγω της διαρκούς αναβάθμισης των διαδικασιών, λειτουργιών αλλά και της δομής της ιστοσελίδας μας επανερχόμαστε δυναμικά με μια εντελώς πρωτοποριακή δομή για τα ελληνικά δεδομένα.

Με ελεύθερη αρθρογραφία συνεργατών, με forum ανταλλαγής απόψεων, με διαρκή ροή ειδήσεων και συνεργατική δομή δημιουργούμε ένα πλαίσιο ενημέρωσης, γνώσης και δικτύωσης χρήσιμο για επαγγελματίες του χώρου της Άμυνας, επιστημόνων, διαμορφωτές απόψεων, πολιτικούς, στρατιωτικούς και δημοσιογράφους.

Το πλέον πρωτοποριακό εγχείρημά μας είναι η βιβλιοθήκη γνώσεων και απόψεων η οποία θα ανανεώνεται καθημερινά έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός γνωστικού πλαισίου (knowledge framework) διαθέσιμο στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

Σημαντικό στοιχείο της νέας μας δομής η παραχώρηση χώρου στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία ο οποίος θα μπορεί να χρησιμοπιηθεί ως εργαλείο marketing, αναλύσεων αλλά και γνωστικού περιοχομένου ψηφιακή βιβλιοθήκη.

Η πειραματική μας λειτουργία ξεκινάει την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021. Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε όλους κοντά μας στη μοναδική και πρωτοπόρα αυτή προσπάθεια μας βασισμένη σε συνεργατικά μοντέλα ανάπτυξης και δικτύωσης.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ