Πώς η Ντόρα Μπακογιάννη “τορπιλίζει” τον Πάνο Καμμένο!

Ήταν σίγουρο πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα σήκωνε το γάντι στα όσα είπε για αυτήν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μέσω του γιού της Κώστα Μπακογιάννη.

Όλοι ήξεραν πως η κόντρα ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον  Πάνο Καμμένο θα θα έχει συνέχεια και να που η νέα βολή δεν άργησε. Η αντιπαράθεση να θυμήσουμε άρχισε όταν ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον Κώστα Μπακογιάννη με αναφορές στην μητέρα του.

Ο Κ. Μπακογιάννης τον είχε κατηγορήσει πως πήγε στα Ίμια για επικοινωνιακούς λόγους και τον προκάλεσε να κατέβει στο νησί για την κατάθεση στεφάνου.

Ο Π. Καμμένος απαντώντας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο περιφερειάρχης «μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί».

Έτσι ο Κ. Μπακογιάννης επανήλθε λέγοντας «Θέλω να ευχαρίστησω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση “….της μάνας σου” και δεν στέκεται στην ουσία».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη με βαριές κουβέντες


 

Τώρα λοιπόν η ίδια η μητέρα του περιφερειάρχη Ντόρα Μπακογιάννη σήκωσε το γάντι και πριν λίγο κατέθεσε στην βουλή ερώτηση με θέμα «Απουσία της Ελλάδας από τη συνάντηση Υπουργών Άμυνας Πορτογαλίας, Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας στις 6 Φεβρουαρίου 2017».

Αν και η ερώτηση απευθύνεται σε δύο υπουργούς, δηλαδή απο την μία στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και απο την άλλη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές πως ο  μόνο ο ένας απο τους δύο είναι και αυτός στον οποίο «κεντράρει» η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Η κόντρα των δυο, Ν. Μπακογιάννη και Π. Καμμένου με αφορμή την νέα σπίθα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω απο βέβαια όπως επίσης και το ότι δεν θα μείνουν στην αντιπαράθεση για την συνάντηση του Φεβρουαρίου αλλά θα ανοίξουν μάχες σε όλα τα μέτωπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ