Ο Α/ΓΕΕΘΑ στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου: Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό των ΕΔ

Α/ΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ), στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ).

Τον Α/ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του κατ’ αρχάς ενημερώθηκε για την πορεία και την εκτέλεση των επιχειρησιακών έργων του Στόλου μέχρι τώρα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει αναπτυχθεί το σύνολο των Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ, συνεχάρη διαμέσου αυτού όλο το προσωπικό του ΠΝ, διοικητές, κυβερνήτες και πληρώματα για την επιδειχθείσα ετοιμότητα και την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης και των προκλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Αιγαίο – Ανατολική Μεσόγειο).

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε υπερήφανος για το προσωπικό των ΕΔ, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό του ΠΝ, για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα.

Τέλος, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ για τη μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης και του ελληνισμού, την Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟΣ ΣΔΑΜ

ΑΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟΣ ΣΔΑΜ

 

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ