Ο Α/ΓΕΣ σε ρόλο εκπαιδευτή σε «μηχανοδήγηση άρματος Μ48Α5 MOLF» στο ΚΕΤΘ – ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στο ΚΕΤΘ πραγματοποίσε σήμερα ο Α/ΓΕΣ όπου συμμετείχε στην εκπαίδευση μηχανοδήγησης άρματος και μίλησε σε εκπαιδευόμενους Ανθυπίλαρχους
 
 
Σε ρόλο εκπαιδευτή εμφανίστηκε σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, κατα τη διάρκεια επίσκεψης του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής.
Ο ΑΓΕΣ κατά την επισκεψή το στο ΚΕΤΘ απέδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το «ειδικοτητά» του, τα τεθωρακισμένα, και κατα την επισκεψή του στο ΚΕΤΘ συμμετείχε ο ίδιος, φυσικά ως εκπαιδευτής, στην εκπαίδευση «μηχανοδήγηση άρματος Μ48Α5 MOLF».
Οι τυχεροί που θα το προφανώς θα θυμούνται σε όλη τους την καριέρα το σημερινό μάθημα ήταν οι εκπαιδευόμενοι Ανθυπίλαρχοι Τάξης ΣΣΕ/2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης», του τμήματος βασικής εκπαίδευσης.

Μιλώντας, στην συνέχεια στους εκπαιδευόμενους ο Α/ΓΕΣ τόνισε μεταξύ άλλων:

– Να εστιάσουν στην άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, που αποτελεί σημαντική παράμετρο στη σταδιοδρομική τους εξέλιξη.
– Το πάθος, το ενδιαφέρον, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη και τη σκληρή δουλειά, που αποτελούν «συνταγή» για την επαγγελματική τους καταξίωση.
– Να καταβάλουν προσπάθεια για την εξεύρεση αποτελεσματικών και συχνά ανατρεπτικών λύσεων, μέσω της «πλάγιας σκέψης» («Thinking Out of the Box»), ξεκλειδώνοντας τους ορίζοντες της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.
– Να θέτουν όραμα και στόχους και να εστιάζουν την προσπάθειά τους στην υλοποίηση αυτών.
– Να συμβάλλουν στη δημιουργία Πνεύματος Μονάδας και να προσπαθούν να εμπνέουν τους συνεργάτες τους.
Στους νέους Ανθυπίλαρχους, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους, υγεία και δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, για το καλό των Τεθωρακισμένων, του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας μας!
Δείτε τις φώτο από την επίσκεψη του ΑΓΕΣ και τη συμμετοχή του στην εκπαίδευση:
ΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘΑΓΕΣ ΚΕΤΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ