Ο Αποστολάκης και οι ΕΔ δίπλα στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σητείας

Τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων με μηχανικούς στη Σητεία που επλήγη απ’ την κακοκαιρία προκειμένου να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ
 
 
Κλιμάκιο μηχανικών των Ενόπλων Δυνάμεων θα μεταβεί στη Σητεία, που επλήγη πρόσφατα από έντονα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου «να γίνουν προμελέτες και να δοθεί μια κατεύθυνση για το πώς προτείνουμε εμείς να γίνουν οι αποκαταστάσεις στα σημεία που είναι σοβαρά και έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα».
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά την ενημέρωσή του από το δήμαρχο, Θεόδωρο Πατεράκη, για το εύρος των ζημιών, προκειμένου να εξετασθεί πιθανή συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αποκατάστασή τους.
«Αυτό θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα και από εκεί και μετά συνεργαζόμαστε με το δήμο, με την Περιφέρεια και σε όποιο σημείο μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το πράξουμε», διαβεβαίωσε.
«Αυτό που φάνηκε από αυτές τις καταστροφές, τις αντιδράσεις και τις δράσεις, είναι ότι όταν οι φορείς συνεργάζονται και όταν ανταποκρίνονται γρήγορα και συντονισμένα, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να ξαναγίνει αυτό, αλλά είναι ένα μάθημα ότι, όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές καταστάσεις», κατέληξε.
ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΣΗΤΕΙΑ
ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΣΗΤΕΙΑ
ΥΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - ΣΗΤΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ