Ο Αρχηγός ΓΕΣ σε Στρατόπεδα του Γ΄ ΣΣ και της Ιης Μεραρχίας Πεζικού για ευχές – ΦΩΤΟ

ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ - Γ΄ΣΣ - Ι Μ/ΠΖΚ

Ομιλίες στο προσωπικό με κατευθύνσεις και ευχές ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ σε επισκέψεις του σε Στρατόπεδα του Γ΄ ΣΣ και της Ιης Μεραρχίας Πεζικού

 

Στρατόπεδα της ΙΙ ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΛΑΣΩΝ») και της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ») επισκέφθηκε Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός επισκέφτηκε Στρατόπεδα στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 η ΤΑΞ ΠΖΝ) την XXIV η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ») και την έδρα της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»).

Κατά τις επισκέψεις του, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό, όπου έδωσε κατευθύνσεις και το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Τέλος, αντάλλαξε ευχές με στελέχη και οπλίτες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ - Γ΄ΣΣ - Ι Μ/ΠΖΚ

ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ - Γ΄ΣΣ - Ι Μ/ΠΖΚ

ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ - Γ΄ΣΣ - Ι Μ/ΠΖΚ

ΑΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ - Γ΄ΣΣ - Ι Μ/ΠΖΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ