ΟΒΑ : Ήρθε το τέλος για τις προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΟΒΑ: Η αγωνία για ένα μεροκάματο στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την απόφαση του υπουργείου Άμυνας να ανοίξει τις πόρτες του σε 1000 νέους κορυφώνεται.

Αισιοδοξία πως η μεγάλη απελπισία που διακατέχει τους νέους για την επαγγελματική αποκατάσταση τους, θα τους αναγκάσει να μείνουν με το χακί για τα επόμενα 2-3 χρόνια υπάρχει στην Μεσογείων.

Χωρίς βέβαια να παραγνωρίζονται και οι περιπτώσεις όσων νιώθουν την επιθυμία να γίνουν μέλη της στρατιωτικής οικογένειας με μια ίσως κρυφη ελπίδα πως η μονιμότητα δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Χτες έπεσε η αυλαία για την υποβολή των δικαιολογητικών για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή των οπλιτών και των εφέδρων που επιθυμούν να προσληφθούν.

Η πρώτη εικόνα που φαίνεται να υπάρχει ως τα οριστικά στοιχεία απο τις Στρατολογικές Υπηρεσίες και τις Μονάδες δείχνει οτι θα γίνει μάχη για τις 1000 προσλήψεις αφού υπήρξε άκρως ικανοποιητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του υπουργείου Άμυνας.

Ενδεικτικά πρίν απο περίπου 10 μέρες μόνο στα στρατόπεδα απο στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους είχαν γίνει αιτήσεις για τις μισές θέσεις.

Η δυναμική έδειχνε να είναι αυξητική και σύντομα αναμένεται να υπάρχει απο όλες τις Στρατολογικές Υπηρεσίες ο οριστικός αριθμός των υποψηφίων.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Προσλήψεις ΟΒΑ: Πόσα θα παίρνουν (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΠΟΠ: Οι Ο.Β.Α. έρχονται οι Επαγγελματίες Οπλίτες φεύγουν

Προσλήψεις ΟΒΑ: Καλέστε ΤΩΡΑ τα Επιτελεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσλήψεις ΟΒΑ: Οι λεπτομέρειες για τους 600 του Στρατού

Προσλήψεις ΟΒΑ: Έτσι θα προσληφθούν 200 στην Πολεμική Αεροπορία

Προσλήψεις ΟΒΑ: Η διαταγή του ΓΕΝ για το Πολεμικό Ναυτικό


 

Προσοχή!

Σημειώνεται πως  οι έφεδροι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα και θα κριθούν ανακατατασσόμενοι, σύμφωνα με τα κριτήρια της εγκυκλίου, καθώς και ένα ποσοστό 20% των επιλαχόντων, θα ενημερωθούν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά, με δική τους ευθύνη, από τις Στρατολογικές Υπηρεσίες και τις ιστοσελίδες των Επιτελείων!

Επίσης μπορούν να καλούν στα σχετικά τηλέφωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ