Οι απειλές των Τούρκων ξεκίνησαν πριν τις διερευνητικές και στέλνουν άσχημα μηνύματα

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά αλλά και ανησυχητικά για την Ελλάδα και τις διερευνητικές με την Τουρκία ήταν όσα ανέφεραν ο Δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός από το slpress.gr και ο Ταξίαρχος ε.α. και γεωστρατηγικός – αμυντικός αναλυτής Παναγιώτης Θεοδωρακίδης και πρώην εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΊΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα.

Όπως αποκάλυψαν οι Τούρκοι απειλούν να βγάλουν σε δημοσιότητα πρακτικά των διερευνητικών αν δεν κάνουμε υποχωρήσεις από τα 12 ναυτικά μίλια.

Τα Ελληνικά αεροπλάνα πρέπει να δίνουν αναφορά στην Τουρκία όταν πετάνε πάνω από το ανατολικό Αιγαίο, ενώ οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν ασκήσεις μέχρι την μέση του Αιγαίου!

Αν ισχύσουν όλα αυτά, τότε το πρόβλημα για την κυβέρνηση που εδώ και πολλές ημέρες σχεδόν «παρακαλούσαν» την Τουρκία να αποστείλει επίσημη πρόσκληση για να ξεκινήσει ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών, θα είναι πολύ μεγάλο. Εάν τα αποδεχτεί η εσωτερική κριτική θα είναι ανελέητη με άγνωστα αποτελέσματα. Εάν αρνηθεί τότε ο διεθνής παράγοντας και κυρίως οι ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να μετακυλήσουν τις ευθύνες στην Ελλάδα και να επιτρέψουν την Τουρκία να δράσει ανεξέλεγκτα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ