Όλα για το ποδόσφαιρο: Σοβαρό “φάουλ” από στρατιώτη

Εξαφανίστηκε για να δει ποδόσφαιρο! Απίστευτη κίνηση στρατιώτη που έκανε τα πάντα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επέστρεψε τελικά, ως άλλος άσωτος υιός, στο σπίτι του στη Λεμεσό ο αγνοούμενος 19χρονος εθνοφρουρός, ο οποίος, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τη μονάδα του, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Ο 19χρονος ανέφερε στην Αστυνομία που ανέλεβε την σχετική έρευνα, μετά την επιστροφή του, ότι ήθελε απλώς να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που γινόταν στον Βόλο και χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, διότι, απλούστατα δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς, σχετική άδεια εξωτερικού από την Εθνική Φρουρά.

Μέσω Κωνσταντινούπολης μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στο Βόλο.

Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, πήγε στη Θεσσαλονίκη, από όπου επέστρεψε στο αεροδρόμιο Πάφου.

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, γιατί το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει.

Η υπόθεση του εθνοφρουρού θα έχει συνέχεια, καθώς θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.

Ωστόσο η κίνησή του έχει και πολιτικό υπόβαθρο καθώς χρυσημοποίησε το παράνομο αερορδόμιο που έχει δημιουργήσει το κατοχικό καθεστώς στα κατεχόμενα όντας, μάλιστα, υπηρετών στρατιώτης.

 
 

Η επιεικώς αψυχολόγητη κίνηση του νεαρού αποτελεί κακό προηγούμενο και η διοίκηση της ΕΦ θα πρέπει να ασχοληθεί επισταμένα με το συμβάν που δεν δίνει και τα καλύτερα μηνύματα στην άλλη πλευρά.

Και δεν είναι δυνατό ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να θεωρείται από έναν στρατιώτη σημαντικότερος από τα συμφέροντα της πατρίδας.

 
 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ