Ομάδα «ΖΕΥΣ»: Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του Μανώλη Γαρεφαλάκη – «Καλή προσγείωση αδελφέ Μανώλη…»

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα οι συνάδελφοι και φίλοι από την Ομάδα «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας αποχαιρετά το Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Με ένα μήνυμα για τον «ασυμβίβαστο» 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Μανώλη Γαρεφαλάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, η Ομάδα «ΖΕΥΣ» αποχαιρετά μέσα από το facebook τον συνάδελφο, τον φίλο, τον «Λεβέντη της Κρήτης».

Ο πόνος από την απώλεια του Μανώλη Γαρεφαλάκη είναι ακόμα νωπός, αφού μόλις το Σάββατο η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρέτησαν και η κρητική γη τον δέχτηκε στην «αγκαλιά της».

Ο Μανώλης Γαρεφαλάκης υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και ήταν ο αφηγητής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αυτή είναι η ανάρτηση των φίλων και συναδέλφων του:

«Την Πέμπτη 18/6/2020 ο «Ασυμβίβαστος» Γάρε πέταξε μακριά μας για να μας προσέχει από ψηλά… Ο Λεβέντης της Κρήτης και της ομάδας «Ζεύς» που δεν έκανε πίσω (ούτε για να πάρει φόρα) όταν επρόκειτο για το ηθικά σωστό όπως συνήθιζε να λέει, θα είναι πάντα μαζί μας! Δεν θα φύγει ποτέ! Καλή προσγείωση αδερφέ Μανώλη!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ