Στην ορκωμοσία του Ερντογάν Αβραμόπουλος και Μπακογιάννη

Αβραμόπουλος και Μπακογιάννη θα παραστούν τη Δευτέρα στην ορκωμοσία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μετά και από προσωπικές προσκλήσεις που δέχτηκαν.
 
 
Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στην  Άγκυρα στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Δευτέρα καθώς εκεί θα βρίσκονται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά και η Ντόρα Μπαακογιάννη. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος Θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους του προέδρου της, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλλά και ως προσωπικός προσκεκλημένος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ προσωπική πρόσκληση δέχτηκε από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογαν και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και θα παραστεί τη Δευτέρα στην τελετή ορκωμοσίας του στην Άγκυρα.
Σίγουρα οι προσωπικές «φιλίες» που έχει δημιουργήσει ο Ταγίπ Ερντογάν με Έλληνες πολιτικούς όλα τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία είναι πολλές. Το ερώτημα είναι θα είναι αντίστοιχες και οι προσκλήσεις ή θα είναι επιλεκτικές δείγμα και με ποιούς έχει διατηρήσει τις πιο στενές σχέσεις.
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ