Η ουσιαστική ανυπαρξία της ΕΕ

ΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νικόλαος Λαδιανός, δημοσιογράφος της ΕΡΤ3

 

Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ως προς την στάση της Ευρώπης και ειδικότερα της Ε.Ε.;

Λοιπόν, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή οι ευρωπαϊκές χώρες να έχουν ορθώσει σε όλη την ανατολική Μεσόγειο ένα τείχος απέναντι στην τουρκική και ισλαμική επιθετικότητα! Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν (βλ. Ναυμαχίες Ναυπάκτου, Ναυαρίνου). Και μάλιστα χωρίς τότε να έχουν πολιτικούς δεσμούς ένωσης, όπως συμβαίνει τώρα…

Η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ανάμιξη και στήριξη στην Ελληνική και στην Κυπριακή Δημοκρατία έπρεπε να είναι δεδομένη, με πράξεις (όχι μόνο στα λόγια) και άνευ όρων. Δεν μπορεί να τίθεται αυτό εν αμφιβόλω.

Ούτε έχει σχέση με την αυτονόητη, δική μας Εθνική Άμυνα. Η δικές μας Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν ούτως ή άλλως το ύψιστο καθήκον τους!

Είναι πραγματικά οξύμωρο, επιπλέον, -σύμφωνα με την κοινή λογική- χώρες σαν τη Γερμανία, προεδρεύουσα στην ΕΕ και οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης, να ΜΗΝ προστατεύουν τις ΑΟΖ χώρων της ΕΕ, δηλαδή οικόπεδα κατ’ ουσίαν της ΕΕ(!!), έναντι απειλών εξ ανατολών!!

Αυτά, κυρίως, για τους φίλους μου, αιθεροβάμονες σε έναν βαθμό, ως προς την λειτουργία της ΕΕ….

armynow.gr google news

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω σχολιάσει αρκετά τις κακεντρεχεις ενέργειες της Μέρκελ σε βάρος μας.Μονη απάντηση εκ μέρους μας στρατηγική σύναψης διμερών συμμαχιών μέσα και έξω από την ΕΕ που γερμανοηγεμονευεται ,με τη βοήθεια της φίλης Γαλλίας,με την οποία τα συμφέροντα μας συμπίπτουν.

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κΛΑΔΙΑΝΟΥ.Η Ε.Ε. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ …..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ