Παπαλεωνίδα: Η απάντηση της στους υπαλλήλους

Η Καλλιόπη Παπαλεωνίδα απάντησε στο μπαράζ κριτικής που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες από το πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ.

Σε δελτίο Τύπου από το γραφείο της Ειδικής Γραμματέα Καλλιόπης Παπαλεωνίδα σχετικά με τον Οργανισμό Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρεται:

1. Σε συνέχεια του από 25/7/2017 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ από το γραφείο της Ειδικής Γραμματέα κας Καλλιόπης Παπαλεωνίδα ανακοινώνεται ότι, ενεκρίθη και υπεγράφη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, το προσχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος περί ¨Οργανισμού Πολιτικού Προσωπικού ΥΠΕΘΑ¨ και έχει δρομολογηθεί η νομοτεχνική διαδικασία τελικής έκδοσής του.


«Βέλη» κατά Παπαλεωνίδα από ΠΟΕ – ΥΕΘΑ


2. Σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με πρόσφατη μετακίνηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων στο ΥΠΕΘΑ, επισημαίνονται τα εξής:

α.  Οι μετακινήσεις προϊσταμένων σε αντίστοιχες θέσεις ευθύνης προβλέπονται από το Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και αποτελούν συνήθη διοικητική πρακτική.


ΣΔΥΝ: Καταγγέλουν την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ


β. Κατόπιν τούτου, οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας με παραπλανητική επιχειρηματολογία που δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα αλλά ούτε αντιπροσωπεύει το σύνολο του Πολιτικού Προσωπικού του ΥΠΕΘΑ, καταρρίπτεται από το έργο που επιτελείται αυτό τον καιρό, για τη δημιουργία εκείνου του πλαισίου που θα αποτελέσει την απαραίτητη συνθήκη για την υλοποίηση της διοικητικής μεταρρύθμισης στο ΥΠΕΘΑ και την εμπέδωση των αρχών της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Απόπειρες υποβάθμισης του εν λόγω έργου με παρωχημένους όρους και με χρήση ανυπόστατων στοιχείων, δεν θα ευοδωθούν. Σε κάθε περίπτωση απώτατος σκοπός όλων, πρέπει να είναι η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι η προάσπιση συντεχνιακών συμφερόντων.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ