Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ η Τελετή Ορκωμοσίας της 4ης Σειράς ΔΠΜΣ

Παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ πραγαμτοποιήθηκε η Τελετή ορκωμοσίας απόφοιτων Αξιωματικών μεταπτυχιακού προγράμματος στην ΑΔΙΣΠΟ
 
 
Η τελετή ορκωμοσίας 82 αξιωματικών από την 4η σειρά του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με θέμα «Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια», πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κάλεσε τους αποφοιτήσαντες, να ανταποκριθούν με τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν κατά την φοίτησή τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, στις αυξημένες πλέον απαιτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων από αυτούς, αλλά και να συμβάλουν με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις τους στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της αποτελεσματικότητας τους.
Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου κ. Σπύρος Μιλτιάδης, ο ∆ιοικητής του Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Αντιπρύτανης ∆ιοικητικών Υποθέσεων, Ακαδηµαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριµνας του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας κ. ∆ηµήτριος Κυρκιλής και ο Κοσµήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστηµών και Τεχνών του ΠΑΜΑΚ κ. Ηλίας Κουσκουβέλης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, εκπρόσωποι των Πολιτικών και Θρησκευτικών Αρχών, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ