ΠΑΣΥΣΕΚ: Όλοι στην Άρτα δίνοντας ελπίδα για τη ζωή! – ΒΙΝΤΕΟ

Κάλεσμα προς όλους να συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση ΑμεΑ «Ελπίδα για τη Ζωή» κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑΣΥΣΕΚ).

 

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑΣΥΣΕΚ) με την τεχνική υποστήριξη της Sportevent, διοργανώνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο «Παραλίμνιο Πάρκο» στην πόλη της Άρτας Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ για φιλανθρωπικό σκοπό, με την επωνυμία «Ελπίδα για τη Ζωή».

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

– Διαδρομή 2 χλμ με αναπηρικό και αγωνιστικό αμαξίδιο.

– Διαδρομή 1 χλμ ΑμεΑ με συνοδό.

– Διαδρομή 6 χλμ αγωνιστικό και περιπατητικό.

– Παιδικοί αγώνες (Kids Athletics).

– Συναυλία.

Την Εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι εξής Έλληνες Παραολυμπιονίκες: Δήμητρα Κοροκίδα,  Παύλος Μάμαλος, Καλλιόπη Λουφάκη.

Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης (ΕΡΤ), το τηλεοπτικό κανάλι STAR CHANNEL, το Αθηναϊκό περιοδικό Media Magazine, το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΑRT-TV, η Ελληνική Ραδιοφωνία Άρτας και το ORANGE RADIO.

Η Εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα των κάτωθι: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γ.Γ. Αθλητισμού, Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.), Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.), Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων, Συνήγορο του Ενστόλου (ΑΜΚΕ), Δήμο Αρταίων.

 

Διαβάστε περισσότερα: pasysek.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ