ΠΟΕΣ: Τα προβλήματα χρειάζονται δυναμική εκπροσώπηση

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ανακοπής που είχε ζητήσει κατά της ΠΟΕΣ η ΠΟΜΕΝΣ ώστε να συζητηθούν οι δύο αιτήσεις ανακοπής μαζί.
 
 
Την αναβολή της εκδίκασης της ανακοπής που είχε ζητήσει η ΠΟΜΕΝΣ κατά της ΠΟΕΣ για τις 2 Νοεμβρίου αποφάσισε χθες το δικαστήριο. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) χθες είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση, εις βάρος της Π.Ο.Ε.Σ., «της ανακοπής που έχει ασκήσει σωματείο που φέρει καταχρηστικά τον ίδιο τίτλο με την Ομοσπονδία μας και ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πρωτοβάθμια όργανα εν ενεργεία στρατιωτικών. Το σωματείο “απομίμηση”, το οποίο έχει επιδοθεί σε μια σειρά δαπανηρών ένδικων μέσων εναντίον της Ομοσπονδίας μας, εκπροσωπούμενο μάλιστα από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, ζητά την παύση της Π.Ο.Ε.Σ. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης, για την 2α Νοεμβρίου 2017, ώστε η υπόθεση να συνεκδικαστεί, με την αίτηση ανακοπής που έχει ασκήσει η Π.Ο.Ε.Σ, εις βάρος της Ομοσπονδίας “απομίμηση”».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:
«Χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση, εις βάρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), της ανακοπής που έχει ασκήσει σωματείο που φέρει καταχρηστικά τον ίδιο τίτλο με την Ομοσπονδία μας και ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πρωτοβάθμια όργανα εν ενεργεία στρατιωτικών. Το σωματείο “απομίμηση”, το οποίο έχει επιδοθεί σε μια σειρά δαπανηρών ένδικων μέσων εναντίον της Ομοσπονδίας μας, εκπροσωπούμενο μάλιστα από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, ζητά την παύση της Π.Ο.Ε.Σ. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης, για την 2α Νοεμβρίου 2017, ώστε η υπόθεση να συνεκδικαστεί, με την αίτηση ανακοπής που έχει ασκήσει η Π.Ο.Ε.Σ, εις βάρος της Ομοσπονδίας “απομίμηση”.
Ύστερα από τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΘΑ, στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και ο πλέον επιφυλακτικός, πρέπει να πείσθηκε. Είναι πλέον διακριτό σε όλους, ότι δεν μπορεί να ξεχαστεί, η προσφυγή της Π.Ο.Ε.Σ ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τις περικοπές που επιβλήθηκαν στους μισθούς των εν ενεργεία στρατιωτικών το 2012, που έφερε τη γνωστή σε όλους μας τελεσίδικη ΙΣΤΟΡΙΚΗ δικαστική απόφαση, για επιστροφή των παρακρατηθέντων χρημάτων, η οποία παραμένει ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ και ΔΙΑΡΚΗΣ θέση της Ομοσπονδίας μας.
Όσο δυναμώνει η φωνή της Π.Ο.Ε.Σ, όσο θα παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, όσο θα παλεύει για την ελπίδα και την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων, τόσο θα εντείνεται η προσπάθεια από πρόθυμους εντολοδόχους, ώστε να δημιουργηθεί τεχνητό κλίμα πόλωσης. Κλίμα το οποίο θα γίνει επιχείρημα με το πρόσχημα της δήθεν διχόνοιας και της προσχηματικής διάσπασης στις τάξεις των εν ενεργεία στρατιωτικών, με μοναδικό σκοπό να αποτύχει το εγχείρημα της συλλογικής έκφρασης και να σταματήσουν οι τωρινές και μελλοντικές διεκδικήσεις.
Όμως η Π.Ο.Ε.Σ είναι και θα είναι εδώ. Τα προβλήματα τρέχουν και χρειάζονται ισχυρή και δυναμική εκπροσώπηση. Από όλους μας ανεξαιρέτως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ