Πολεμικό Μουσείο: «Τίτλοι τέλους» για το ΔΣ πριν την ώρα του!

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ F-86D

Πολεμικό Μουσείο: «Τίτλοι τέλους» πέφτουν για το επιτυχημένο Διοικητικό του Συμβούλιο πριν την ώρα του.

«Τίτλοι τέλους» πέφτουν όπως όλα δείχνουν, για το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Πολεμικού Μουσείου, καθώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με επιστολή του στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού ζητά μέχρι 28 Μαΐου 2020 επιθυμίες Ανωτάτων Αξιωματικών από τις Ενώσεις Αποστράτων για πλήρωση θέσεων στο ΔΣ.

Να σημειωθεί ότι η θητεία του παρόντος ΔΣ το οποίο και έχει παράξει πολύ σημαντικό έργο και έχει συμβάλει ώστε κυριολεκτικά να αλλάξει «πρόσωπο» προς το καλύτερο το Πολεμικό Μουσείο, λήγει κανονικά το Νοέμβριο του 2021. Κι αν μη τι άλλο κάτι τέτοιο είναι υποτιμητικό για τέτοια στελέχη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 23/10/2019 με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για την αλλαγή στη σύνθεση του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου. Σύμφωνα με αυτή προβλέπεται ότι πλέον μπορούν πλέον να επιλέγονται για την σύνθεση του ΔΣ και αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες εκτός από στρατιωτικού απόστρατους ή εν ενεργείας, έτσι ώστε -όπως είπε- να ενισχυθεί η εξωστρέφεια και να δοθεί η δυνατότητα να αυξηθεί η επισκεψιμότητα για το ευρύ κοινό.

Ιδού και η τελευταία επιστολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ