ΠΟΜΕΝΣ: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει την πρωτοβουλία που έχει πάρει ο ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα και διάλογο για την αλλαγή του άρθρου 27 του νομοσχεδίου ΥΠΕΘΑ.
 
 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα και διάλογο για την αλλαγή των φωτογραφικών διατάξεων του άρθρου 27 του νομοσχεδίου ΥΠΕΘΑ.
Η ΠΟΜΕΝΣ μετά από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βίτσα έλαβε γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982.
Ο πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ, αφού χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κ. ΑΝΥΕΘΑ, εξέφρασε την επιθυμία απαλοιφής των φωτογραφικών ρυθμίσεων του άρθρου 27.
Ο κ. ΑΝΥΕΘΑ στο πλαίσιο της διασφάλισης της ενότητας και της ηρεμίας των Ε.Δ. ζήτησε να υπάρξει διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Την ίδια διάθεση εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΠΟΜΕΝΣ.
Δυστυχώς η ίδια διάθεση δεν διαπιστώθηκε από τον εκπρόσωπο του σωματείου του συνταγματάρχη κ. Τσουκαράκη, μετά την κλήση του από τον κ.ΑΝΥΕΘΑ.
Η ΠΟΜΕΝΣ ήταν, είναι και θα είναι πάντα υπέρ της ενότητας και της ομόνοιας, για το καλό της θεσμικής εκπροσώπησης των συναδέλφων στρατιωτικών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας τιμώντας την Ομοσπονδία μας, γνωστοποίησε τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982, προκειμένου να κατατεθούν οι προτάσεις – παρατηρήσεις μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ